Χάσι στο gazzetta.gr: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί»

Χάσι στο gazzetta.gr: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Χάσι στο gazzetta.gr: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί»

bet365

Ο τεχνικός της Άντερλεχτ, Μπέσνικ Χάσι έχρισε φαβορί για πρόκριση τον Ολυμπιακό μιλώντας στο Gazzetta.gr. «Ομάδα με ποιότητα», χαρακτήρισε τους «ερθρόλευκους» ο Κοσοβάρος τεχνικός.

Σχεδόν δύο χρόνια συμπληρώνει στον πάγκο της Άντερλεχτ, ο Μπέσνικ Χάσι. Ο Κοσοβάρος προπονητής έκανε το «αγροτικό» του για έξι σεζόν στο πλευρό του Γιον φαν ντεν Μπρομ για να λάβει εν συνεχεία προαγωγή ως χεντ κόουτς.

Ο 44χρονος τεχνικός κατά την διάρκεια της σεζόν αμφισβητήθηκε έντονα από τους οπαδούς της Άντερλεχτ, ωστόσο παρά τις μέτριες εμφανίσεις έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από την διοίκηση του συλλόγου των Βρυξελλών.

Ο Χάσι, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης για την φάση των «32» του Europa League μίλησε στο Gazzetta.gr, χρίζοντας φαβορί του ζευγαριού τον Ολυμπιακό.

Ανεξάρτητα εάν πρόκειται για κίνηση τακτικής, ο Μπέσνικ Χάσι έδειξε να εκτιμά την δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό κάνοντας λόγο για μία ποιοτική ομάδα.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα με πολύ θετικά αποτελέσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία χρόνια. Η νίκη επί της Άρσεναλ στο Emirates δείχνει την δυναμική αλλά και την ποιότητα του συλλόγου. Είχε πολύ καλή παρουσία στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν είναι τυχαίο πως έφτασε τόσο κοντά στην πρόκριση. Νομίζω πως ο Ολυμπιακός είναι κατά κάποιο τρόπο το φαβορί στα μεταξύ μας παιχνίδια».

Ο Μπέσνικ Χάσι, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως το πρωτάθλημα δεν αποτελεί μονόδρομο για την Άντερλεχτ, σημειώνοντας πως οι Βέλγοι δεν έχουν χάσει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό τους.

«Διεκδικούμε το πρωτάθλημα στο Βέλγιο, όμως θέλουμε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε στην Ευρώπη. Η Άντερλεχτ έχει δείξει στο παρελθόν πως μπορεί να τα καταφέρει. Είναι στον χαρακτήρα της ομάδας και θα κάνουμε το παν να αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό γνωρίζοντας τις δυσκολίες των αναμετρήσεων».

Ο άλλοτε στόπερ της Γκενκ είχε μόνο καλό λόγια να πει για τον Ολυμπιακός, τονίζοντας πως πρόκειται για μία ολοκληρωμένη ομάδα.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία πλήρης ομάδα με λύσεις σε όλες τις γραμμές. Θα την χαρακτήριζα πειθαρχημένη και σοβαρή ομάδα. Ένα ολοκληρωμένο σύνολο με ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν πολύ καλά τον ρόλο του στον αγωνιστικό χώρο. Περιμένω δύο γεμάτα ένταση ματς».

Ο Χάσι δεν ξεχνάει τον θρίαμβο του Ολυμπιακό τον Οκτώβριο του 2013 χάρη στο χατ-τρικ του Κώστα Μήτρογλου. Ο προπονητής της Άντερλεχτ θεωρεί πως οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι ακόμη πιο επικίνδυνοι στην παρούσα φάση.

«Σίγουρα, ο Ολυμπιακός είναι ακόμη καλύτερος σε σχέση με την ομάδα που είχε όταν μας κέρδισε με 3-0 στις Βρυξέλλες πριν από δύο χρόνια. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι γιατί σε αυτό το επίπεδο δεν συγχωρούνται τα λάθη. Έχουε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτά τα παιχνίδια».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα