«Βλέπουν» τον ΠΑΟΚ με τη δύναμη της ψυχής τους… (video)

Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ BRAILLE, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ

«Βλέπουν» τον ΠΑΟΚ με τη δύναμη της ψυχής τους… (video)

«Βλέπουν» τον ΠΑΟΚ με τη δύναμη της ψυχής τους… (video)

Ο ΠΑΟΚ στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων με προβλήματα όρασης και σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών Θεσσαλονίκης .

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει πλέον τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την όρασή τους, να ενημερώνονται για τα νέα της αγαπημένης τους ομάδας μέσω της γραφής Braille.

Πιο αναλυτικά:

«Ο ΠΑΟΚ έχει ενώσει τις δυνάμεις του με το ΚΕΑΤ, τον μοναδικό εθνικό φορέα στην Ελλάδα εξειδικευμένο στην υποστήριξη της εκπαίδευσης και αποκατάστασης των ατόμων με αναπηρία όρασης, και διανέμει δωρεάν σε όλη τη χώρα ενημερωτικά έντυπα για τις δραστηριότητες της ομάδας σε γραφή Braille.

Με την ενέργεια αυτή ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να συμβάλλει στην προσπάθεια του ΚΕΑΤ για την κοινωνική ένταξη και επανένταξη των τυφλών, την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού και την ανάπτυξη δραστηριοτήτων που θα ενδυναμώσουν τη συμμετοχή των τυφλών και την πρόσβασή τους στα πολιτιστικά αγαθά. Οπως το ποδόσφαιρο, με την Τούμπα να είναι έτοιμη να υποδεχτεί ανθρώπους με προβλήματα όρασης και να τους κάνει να αισθανθούν κομμάτι της ομάδας.

Στο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, καλεσμένοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ο Γιώργος Καρβελάς, εκπαιδευτής γραφής Braille στο ΚΕΑΤ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα όρασης μαζί με την υποδιευθύντρια του κέντρου Κατερίνα Αθανασιάδου.

Ο Γιώργος είχε την ευκαιρία να νιώσει για ακόμη μία φορά την ατμόσφαιρα της Τούμπας και να φωνάξει για ακόμη μία φορά το αγαπημένο του σύνθημα».

Best of internet