Ο Χίντινκ θέλει να πάρει και τη δική του εκδίκηση... (vid)

Ο Χίντινκ θέλει να πάρει και τη δική του εκδίκηση... (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Χίντινκ θέλει να πάρει και τη δική του εκδίκηση... (vid)

bet365

Δίνοντας ξανά το «παρών» στο Τσάμπιονς Λιγκ ως προπονητής της Τσέλσι, ο Γκους Χίντινκ θυμήθηκε το παιχνίδι που τον στοίχειωσε και μαζί με την ομάδα του, θα ψάξει και τη δική του εκδίκηση απέναντι στην Παρί κι όχι μόνο...

Οι «μπλε» του Λονδίνου αντιμετωπίζουν για τρίτη διαδοχική χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ την Παρί Σεν Ζερμέν και ο Γκους Χίντινκ, με την επιστροφή του στον πάγκο των Πρωταθλητών Αγγλίας, επιστρέφει και στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ως «τιμονιέρης» των «μπλε», έπειτα από εφτά χρόνια.

Τότε, το 2009, η Τσέλσι αντιμετώπιζε στα ημιτελικά τη Μπαρτσελόνα με στόχο να καταφέρει να δώσει το «παρών» για δεύτερη σερί αγωνιστική περίοδο στον μεγάλο τελικό, έπειτα από την οδυνηρή εμπειρία του 2008 στη Μόσχα με την ήττα στα πέναλτι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Συνήθως έπειτα από μια ήττα στο ποδόσφαιρο, το σκέφτεσαι 1-2 μέρες και μετά συνεχίζεις. Εκείνος ο επαναληπτικός όμως μου έχει μείνει... Πάντοτε σκέφτομαι “πως ήταν δυνατό να τελειώσει έτσι αυτό το ματς;”. Είχαν γίνει τρία – τέσσερα χέρια μέσα στην περιοχή τους και δεν είχε δοθεί τίποτα...» είπε ο Χίντινκ στη συνέντευξη Τύπου του αποψινού αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς» για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, δίνοντας το στίγμα και για τις σκέψεις του περί... προσωπικής εκδίκησης, πέρα από αυτή που θέλει να πάρει η ομάδα του από τους Πρωταθλητές Γαλλίας έπειτα από τον περσινό αποκλεισμό.

Στη ρεβάνς με τους «μπλαουγκράνα», στο «Στάμφορντ Μπριτζ», πίσω στο 2009, ο Μάικλ Εσιέν είχε ανοίξει το σκορ με αριστερό «κεραυνό» και ο Ινιέστα είχε ισοφαρίσει με εξίσου όμορφο γκολ στις καθυστερήσεις για να δώσει στους Καταλανούς την πρόκριση.

Τα λεφτά σου πίσω από την Vistabet, αν ο Ζλάταν πετύχει το 1ο γκολ στον αγώνα Παρί - Τσέλσι.

Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι Λονδρέζοι δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτά που υποδείκνυε ο Όβρεμπο, με τον Μπάλακ να τον πηγαίνει... καροτσάκι όταν έγινε εξόφθαλμο (ένα από τα πολλά) χέρι στην περιοχή της Μπαρτσελόνα και με τη λήξη του αγώνα, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ξέφυγε τελείως κάνοντας λόγο για ντροπή και αηδία, φωνάζοντας προς τις κάμερες όντας σε έξαλλη κατάσταση με τον Νορβηγό ρέφερι...

Θυμηθείτε όσα είχαν γίνει τότε:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα