Στα δικαστήρια με τον Κοντονή για την Θύρα 13

Στα δικαστήρια με τον Κοντονή για την Θύρα 13

Gazzetta team
Στα δικαστήρια με τον Κοντονή για την Θύρα 13

bet365

Στο Διοικητικό Εφετείο προσέφυγε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ακύρωση της τιμωρίας της από τον Σταύρου Κοντονή, σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Προσφυγή κατά της τιμωρίας που του επιβλήθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και οδήγησαν τελικά στη μη διεξαγωγή του αγώνα, κατέθεσε ο Παναθηναϊκός στο Διοικητικό Εφετείο, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Οι «πράσινοι» κατέθεσαν αίτηση ακύρωσης της υπουργικής απόφασης με την οποία τιμωρήθηκαν τόσο με χρηματικό πρόστιμο, όσο και με απαγόρευση της λειτουργίας των Θυρών 13 και 14 μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στην Ελλάδα, με την υπόθεση να εκδικάζεται στις 10 Μαρτίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα