Χίντινκ: «Έχουμε τη δυνατότητα για κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρυσι»

Gazzetta team
Χίντινκ: «Έχουμε τη δυνατότητα για κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρυσι»

bet365

Η Τσέλσι φιλοξενείται την Τρίτη (16/2) στο «Parc Des Princes» από την Παρί Σεν Ζερμέν για τη φάση των «16» του Champions League, με τον Γκους Χίντινκ να επισημαίνει τις δυσκολίες της αποστολής των Λονδρέζων, διατηρώντας παράλληλα την αισιοδοξία του.

«Πρέπει να δείξουμε μεγάλο σεβασμό στην Παρί. Πρώτα απ' όλα γιατί μας απέκλεισαν από τον θεσμό την περασμένη σεζόν και κατά δεύτερον γιατί απ΄ όσο ξέρω έχουν μόλις μία ήττα στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Θα πρέπει να εμφανιστούμε άψογοι τακτικά, καθώς η Παρί είναι μια εξαιρετικά φιλόδοξη ομάδα. Θέλουν να κατακτήσουν το Champions League φέτος και θα κάνουν τα πάντα για αν το πετύχουν», ήταν τα λόγια του Ολλανδού τεχνικού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την αναμέτρηση της Τρίτης (16/2), ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

Παίξε Παρί - Τσέλσι στην Sportingbet και εξασφάλισε 5% bonus σε κάθε κερδισμένο στοίχημα.

«Θα είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια για εμάς, αλλά με όλους τους παίκτες μας ετοιμοπόλεμους, νομίζουμε πως έχουμε τη δυνατότητα να πετύχουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρυσι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα