Λουτσέσκου: «Κόκκινη στον Μπαντή»

Νίκος Τσιώκος
Λουτσέσκου: «Κόκκινη στον Μπαντή»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε επιτυχία την ισοπαλία με τον Αστέρα και τόνισε ότι ήταν κόκκινη κάρτα στον Μπαντή στη φάση του Νιέτο.

Στη φάση του Νιέτο στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο τεχνικός της Ξάνθης χαρακτήρισε επιτυχία την ισοπαλία με τον Αστέρα, ενώ τόνισε ότι έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα στον Μπαντή στη φάση με τον Ισπανό.

«Σήμερα η ισοπαλία είναι μια επιτυχία για εμάς, αφού ο Αστέρας είναι μια ομάδα με πολλές επιτυχίες που έχει παίξει και στην Ευρώπη. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι έχοντας απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα. Η Σκόντα είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι για να κερδίσει, όπως αυτή του Νιέτο που ήταν κόκκινη κάρτα.

Ο Αστέρας δε μας έκανε πολλές φάσεις γιατί παίξαμε πειθαρχημένα. Στο πρώτο ημίχρονο πιεστήκαμε, ενώ στο δεύτερο κερδίσαμε κάποια μετρα. Γενικότερα έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι», ανέφερε ο Ρουμάνος.

«Τους αναγκάσαμε να μας σεβαστούν»

Τα λόγια του επανέλαβε και στη συνέντευξη Τύπου, όπου τόνισε ότι οι ακρίτες ανάγκασαν τους Αρκάδες να τους σεβαστούν. «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Αστέρας πίεζε πολύ και ψηλά. Έπαιζε με πειθαρχία και στα πρώτα λεπτά του αγώνα δεν μας επέτρεψε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Κάναμε το λάθος να μην παίξουμε στην πλάτη του Αστέρα, αλλά να πιέσουμε κι εμείς στο μισό γήπεδο με αποτέλεσμα να μην είμαστε απειλητικοί.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας και κερδίσαμε μπαλιές χωρίς να επιτρέψουμε στον αντίπαλο μας να γίνει απειλητικός», είπε, αρχικά, για να αναφερθεί και στη φάση του Νιέτο. «Ο τερματοφύλακας του Αστέρα έπρεπε να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα επειδή έκανε φάουλ εκτός περιοχής. Σε κάθε περίπτωση είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου γιατί παίξαμε καλά απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα και τους αναγκάσαμε να μας σεβαστούν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα