Τερεζόπουλος: «Τον έλεγχο στο πρώτο, λάθη στο δεύτερο»

Νίκος Τσιώκος
Τερεζόπουλος: «Τον έλεγχο στο πρώτο, λάθη στο δεύτερο»

bet365

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος στάθηκε στο γεγονός ότι ο Αστέρας είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και έκανε πολλά λάθη στο δεύτερο.

Στο γεγονός ότι ο Αστέρας είχε τον έλεγχο του ματς στο πρώτο ημίχρονο και πως έκανε πολλά λάθη στο δεύτερο αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος στη συνέντευξη Τύπου. «Ξέραμε ότι ήταν ένα πολύ κρίσιμο ματς απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα.

Εμείς από την πλευρά μας είχαμε καλό σχεδιασμό και στο πρώτο ημίχρονο κλείσαμε την Ξάνθη και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη, αλλά και πάλι δεν απειληθήκαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας», ήταν τα λόγια του.

Νωρίτερα, μίλησε στην κάμερα της Nova, όπου έκανε λόγο για ισορροπημένο ματς και δήλωσε ικανοποιημένος από την ισοπαλία. «Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη. Έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Μας ικανοποιεί η ισοπαλία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα