Συμπλήρωσαν κάρτες οι Οικονόμου, Κόρμπος

Θοδωρής Βασίλης
Συμπλήρωσαν κάρτες οι Οικονόμου, Κόρμπος

bet365

Τις εφτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν οι Οικονόμου και Κόρμπος, με τον Ουζουνίδη να αποφασίζει σε ποια ματς θα στερηθεί δύο εκ των βασικών παικτών του.

Το όριο καρτών συμπλήρωσαν στο ματς με την Καλλονή στη Μυτιλήνη οι Βαγγέλης Οικονόμου και Παναγιώτης Κόρμπος. Οι δύο ποδοσφαιριστές έφτασαν τις εφτά στο πρωτάθλημα και έτσι ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο ποδοσφαιριστών, που είναι βασικοί και αναντικατάστατοι και θα αποτελέσουν σημαντικές απουσίες, σε κάποια από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες ποια θα είναι αυτά, καθώς ακολουθούν με τη Βέροια στην ομώνυμη πόλη, με τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη, με τον Πλατανιά στα Χανιά και με την Ξάνθη εντός έδρας. Από εκεί και πέρα, με τη χθεσινή αναμέτρηση οι «κυανέρυθροι» έκλεισαν μία δύσκολη εβδομάδα με τρία ματς σε έξι μέρες.

Πλέον, έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, αφού τη Δευτέρα (15/2) το πρόγραμμα περιελάμβανε αποφόρτιση και για την Τρίτη (16/2) δόθηκε ρεπό. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Νέας Σμύρνης ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (22/2) με τη Βέροια θα ξεκινήσει από την Τετάρτη (17/2) με μία προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα