Μελισσανίδης: «Νιώθω τον τρόμο τους»!

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ

Μελισσανίδης: «Νιώθω τον τρόμο τους»!

Μελισσανίδης: «Νιώθω τον τρόμο τους»!

Με δήλωση του ο Δημήτρης Μελισσανίδης τονίζει ότι δεν είναι αλήθεια όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ότι γίνεται απόπειρα επικοινωνιακής διαστρέβλωσης της νίκης της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η δήλωση του Μελισσανίδη.

«Παρακολουθώ με τεράστιο ενδιαφέρον την προσπάθεια μεταφοράς των εντυπώσεων από ένα ντέρμπι, το οποίο διεξήχθη -όπως όλοι ομολόγησαν- κάτω από τέλειες συνθήκες, σε ένα δήθεν επεισόδιό μου με τον παρατηρητή διαιτησίας.

Επειδή αντιλαμβάνομαι την απόπειρα επικοινωνιακής διαστρέβλωσης της πανάξιας νίκης της αγαπημένης μου ομάδας επί του Ολυμπιακού και την τεράστια δυσκολία των ανθρώπων του να αποδεχθούν το 50-50, θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα τα παρατύπως αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα περί της φραστικής επίθεσης από εμένα στον παρατηρητή διαιτησίας του ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου.

Η όλη μεθόδευση παραπέμπει στο σύστημα που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κατανοώ την αγωνία τους, νιώθω τον τρόμο τους! Να γνωρίζουν, όμως, ότι η μάχη εναντίον τους για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου μόλις ξεκίνησε και θα δοθεί μέχρι τέλους».

Best of internet