Στη Λουγκάνο και επίσημα ο Δώνης

Στη Λουγκάνο και επίσημα ο Δώνης

Νίκος Μαρούδας
Στη Λουγκάνο και επίσημα ο Δώνης

bet365

Την παραχώρηση του Χρήστου Δώνη με την μορφή δανεισμού για έξι μήνες στην Λουγκάνο, ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.

Ποδοσφαιριστής της Λουγκάνο είναι και επίσημα για τους επόμενους έξι μήνες ο Χρήστος Δώνης. Ο νεαρός μέσος, πέρασε την Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Ελβετούς, οι οποίοι έχουν και ρήτρα για να τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, Λουγκάνο και Παναθηναϊκός θα καλύψουν το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή από κοινού μέχρι το καλοκαίρι, ενώ τότε οι Ελβετοί θα μπορούν καταβάλλοντας το ποσό των 100.000 ευρώ να τον κάνουν δικό τους. Σε αυτή την περίπτωση, ο Παναθηναϊκός έχει βάλει και όρο στη συμφωνία να πάρει το 15% από πιθανή μεταπώληση του Δώνη.

Το gazzetta.gr, σας ενημέρωσε την Κυριακή για την οριστική συμφωνία των δύο πλευρών, ενώ είχε αποκαλύψει και τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή στην ομάδα που αγωνίζεται ήδη ο αδερφός του...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία με την ελβετική ομάδα Λουγκάνο για το δανεισμό του Χρήστου Δώνη.

Στη συμφωνία προβλέπεται ο δανεισμός του Δώνη έως τις 30 Ιουνίου 2016 με το σύλλογο της Ελβετίας να έχει το δικαίωμα αγοράς του εφόσον καταβληθεί το προβλεπόμενο ποσό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα