Τραυματισμός με το... καλημέρα για Στρατηλάτη

Τραυματισμός με το... καλημέρα για Στρατηλάτη

Ο Κυριάκος Στρατηλάτης τραυματίστηκε στον καρπό στις πρώτες προπονήσεις με τη φανέλα της Καλλονής και περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής, όπως και οι Βαλιός, Ούκα.

Τραυματισμός με το... καλημέρα για Στρατηλάτη

Μία από τις δύο τελευταίες μεταγραφές της Καλλονής κατά τη χειμερινή περίοδο αποτέλεσε ο Κυριάκος Στρατηλάτης. Ο 28χρονος γκολκίπερ ήταν έτοιμος αγωνιστικά, αφού είχε 13 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Football League, ενώ είχε ξεκινήσει προπονήσεις με τη φανέλα του συλλόγου της Μυτιλήνης.

Ωστόσο, με το... καλημέρα τραυματίστηκε στον καρπό, ώστε να μείνει εκτός για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ τη Δευτέρα (15/2) υποβλήθηκε σε μαγνητική. Πλέον, άπαντες περιμένουν τα αποτελέσματα αυτής για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, όπως ισχύει και για τους Ούγκο Ούκα (πρόβλημα στον τετρακέφαλο), Στρατή Βαλιό (πρόβλημα στον προσαγωγό).

Όσον αφορά τον τελευταίο, είχε τραύμα από προηγούμενα ματς, γεγονός που τον άφησε εκτός σε αρκετές προπονήσεις, όμως συμμετείχε στις τελευταίες, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς της Κυριακής (14/2) και μάλιστα έπαιξε βασικός.

Όμως, τραυματίστηκε εκ νέου, ενώ στο γκολ του Πανιωνίου κλήθηκε να κυνηγήσει τον Ανσαριφάρντ έχοντας ήδη πρόβλημα. Έτσι, οι τρεις προαναφερθέντες απείχαν από τη σημερινή προπόνηση, με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά.

Σε αυτή έλαβε κανονικά μέρος ο Μάρκο Μπλάζιτς, τη στιγμή που το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους έπαιξαν χθες και αγωνιστικά τετράγωνα για τους υπόλοιπους. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Μυτιλήνης θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση την Τρίτη (16/2).

Best of internet