Αγωνιούν για Λόπεζ στη Βέροια

Αγωνιούν για Λόπεζ στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Αγωνιούν για Λόπεζ στη Βέροια

bet365

Στη Βέροια αγωνιούν για τον Λόπεζ, που τραυματίστηκε στο Περιστέρι και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Ένας ακόμη... πονοκέφαλος προέκυψε για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στο Περιστέρι. Ο τεχνικός της Βέροιας είδε τον Τζόναθαν Λόπεζ να αποχωρεί τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο 67' της αναμέτρησης από τον Γιώργο Καντιμοίρη.

Ο Ισπανός γκολκίπερ υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και οι άνθρωποι της «βασίλισσας του Βορρά» περιμένουν τα αποτελέσματα για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται. Πάντως, από μία πρώτη εκτίμηση τονίζεται ότι δεν έχει κάτι το σοβαρό και πως θα είναι κανονικά στη διάθεση του «Ελέ».

Όμως, όπως και να έχει, τα προβλήματα αυξάνονται αντί να μειώνονται για τον σύλλογο της Ημαθίας, καθώς είναι ήδη εκτός οι Αμπντούν, Μπατιόν, Κόλα, Καϊκούτ, Βεργώνης, Μπαλάφας.

Από εκεί και πέρα, στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος η σημερινή μέρα περιλαμβάνει ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας ματς με τον φορμαρισμένο Πανιώνιο με μία προπόνηση το πρωί της Τρίτης (16/2).

Σε αυτή θα φανεί κιόλας αν είναι σε θέση να μπει σε κανονικούς ρυθμούς κάποιος από τους προαναφερθέντες, κάτι που αναμένεται να πράξει ο Καϊκούτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα