Επισημοποιήθηκε του Μάτιπ για Λίβερπουλ

Κώστας Ζάλιαρης
Επισημοποιήθηκε του Μάτιπ για Λίβερπουλ

bet365

Η Σάλκε γνωστοποίησε επίσημα πλέον πως ο Ζοέλ Μάτιπ θ' αποχωρήσει από τον σύλλογο το προσεχές καλοκαίρι για να συνεχίσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ.

Από νωρίς το πρωί είχε διαρρεύσει ότι ο Καμερουνέζος αμυντικός έχει ήδη συμφωνήσει με τους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ για να μετακομίσει στο «Άνφιλντ» από το φετινό καλοκαίρι και πλέον, υπάρχει κατάληξη στο θέμα, με επίσημη μορφή.

Με ανακοίνωσή της, η Σάλκε έκανε γνωστό πως από τον Μάιο του 2015 συζητούσε με τον Μάτιπ για να εξετάσουν οι δύο πλευρές κάθε πιθανό ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους, όμως, ο 24χρονος άσος θεώρησε πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να κάνει το επόμενο βήμα και ν' αποδεχθεί την πρόταση που του έκανε η Λίβερπουλ για να γνωρίσει πλέον και το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Πρώτη φορά θα αντιμετωπίσει γερμανικό σύλλογο ως προπονητής της Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ. Σε απόδοση 2.15 στην Novibet βρίσκεται η νίκη των «κόκκινων» κόντρα στην Αουγκσμπουργκ.

«Η Σάλκε θα παραμείνει για εμένα μια μεγάλη οικογένεια και είμαι περήφανος που υπήρξα μέλος αυτού του συλλόγου» ανέφερε ο διεθνής άσος, που βρίσκεται στους «βασιλικούς μπλε» από το 2000, όταν και πρωτοέπαιξε στα τμήματα υποδομής!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα