Με τον αρχηγό στο Παρίσι η Τσέλσι

Κώστας Ζάλιαρης
Με τον αρχηγό στο Παρίσι η Τσέλσι

bet365

Ο Τζον Τέρι συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας και φαίνεται ότι θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Τσέλσι που θα ταξιδέψει το απόγευμα για Παρίσι...

Ο αρχηγός των «μπλε» αντικαταστάθηκε αναγκαστικά το απόγευμα του Σαββάτου στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Νιούκαστλ έχοντας αποκομίσει πρόβλημα τραυματισμού.

Εκείνη τη στιγμή προτιμήθηκε να μην επιβαρυνθεί, με το σκορ να έχει πάρει ήδη μεγάλες διαστάσεις από το 20άλεπτο (5-1 τελικό) και ο Χίντινκ περίμενε τη σημερινή προπόνηση για να ξέρει αν ο Τέρι θα μπορεί να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι της Τρίτης, το πρώτο απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Τέρι συμμετείχε κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα και φαίνεται ότι τ' όνομά του θα βρίσκεται ανάμεσα στα υπόλοιπα της αποστολής για την πόλη του φωτός, με το ταξίδι να έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα...

Για τρίτη σερί χρονιά θα μονομαχήσουν στο Παρίσι η Παρί Σεν Ζερμέν και η Τσέλσι. Θα καταφέρουν οι Λονδρέζοι να φύγουν με τη νίκη; Η Novibet προσφέρει σε απόδοση 5.70 τη συγκεκριμένη επιλογή.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα