Ρατς: «Από σεβασμό στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, απέρριψα τον Ολυμπιακό»

Ρατς: «Από σεβασμό στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, απέρριψα τον Ολυμπιακό»

Έχοντας γίνει αποδέκτης πρότασης του Ολυμπιακού, ο Ρασβάν Ρατς σκέφτηκε ότι θ' αποτελούσε ασέβεια προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ αν φορούσε τα ερυθρόλευκα και τόνισε πως απέρριψε την προσφορά για τους οπαδούς του «δικεφάλου»! 

Ρατς: «Από σεβασμό στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, απέρριψα τον Ολυμπιακό»

Αναλυτικά τα όσα είπε «footboom.com»: 

Για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ: «Δεν θέλω να στέκομαι στο παρελθόν. Ας πούμε υπήρξε μια παρεξήγηση με τον νέο προπονητή. Αν και είχα τριετές συμβόλαιο με τον σύλλογο, αποφασίσαμε να τελειώσει φιλικά η συνεργασία». 

Για την κατάσταση στον Δικέφαλο: «Πιστεύω στο νέο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ, στο οποίο συμμετέχει και ο γιος του ιδιοκτήτη Ιβάν Σαββίδη, ο Γιώργος. Είναι φιλόδοξος και ταλαντούχος άνθρωπος και το πιο σημαντικό, ένας μεγάλος οπαδός του ποδοσφαίρου. Χρειάζεται υπομονή και χρόνος και είμαι βέβαιος πως μπορεί να κατακτηθεί το πρωτάθλημα». 

Για το τι έγινε μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ: «Όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ, ο πρώτος σύλλογος που εξέφρασε ενδιαφέρον για μένα ήταν ο Ολυμπιακός. Ο πιο μεγάλος αντίπαλος του ΠΑΟΚ... Από σεβασμό όμως προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, απέρριψα την προσφορά των ανταγωνιστών της ομάδας». 

Όσο για το ότι είχε την ευκαιρία να παίξει κόντρα στην Μπάγερν και την Αρσεναλ αν συμφωνούσε με τον Ολυμπιακό: «Ναι, αλλά θα πλήγωνα τους οπαδούς του ΠΑΟΚ».

Best of internet