Στημένο το Ουτρέχτη-Βίλεμ (vid)!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Στημένο το Ουτρέχτη-Βίλεμ (vid)!

bet365

Σοκ στο ολλανδικό ποδόσφαιρο με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει πως το προ εξαετίας ματς μεταξύ Ουτρέχτης και Βίλεμ ήταν στημένο!

Το παιχνιδι ανάμεσα στην Ουτρέχτη και την Βίλεμ, η οποία διεξήχθη στις 9 Αυγούστου 2009 και βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 1-0, έπειτα από έρευνα της ολλανδικής ομοσπονδίας αποδείχθηκε πως ήταν στημένο!

Ο σέντερ μπακ από την Σιέρα Λεόνε, Ιμπραχίμ Κάργκμπο, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Ατλέτικο Κλουμπ ντε Πορτουγκάλ (Β΄ κατηγορία) βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα, καθώς κατηγορείται πως ήταν εκείνος που μεσολάβησε για την χειραγώγηση της αναμέτρησης!

Ο Αφρικανός συνεργάστηκε με τον διαβόητος «εγκέφαλο» στημένων αγώνων σχεδόν σε όλα τα γήπεδα του κόσμου, Γουίλσον Περουμάλ.

Επίσης, η ολλανδική ομοσπονδία θεωρεί προσυνεννοημένο και το αποτέλεσμα του φιλικού μεταξύ της Βίλεμ και της Σιέρα Λεόνε.

Τόσο ο Κάργκμπο, όσο και ο Περουμάλ αρνούνται τις παραπάνω κατηγορίες.

Ο επιχειρησιακός διευθυντής της ολλανδικής ομοσποδνίας, Γκους ντε Γιονγκ αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα επισημαίνοντας: «Το ολλανδικό ποδόσφαιρο ήταν ένα από τα τελευταία στην Ευρώπη που έχασε και επίσημα την αθωότητα του.

Γνωρίζουμε πως τα στημένα ματς δεν περιορίζονται στα σύνορα μας και όπως είχαμε πει στο παρελθόν ήταν πολύ πιθανό να φτάσουν και στις διοργανώσεις μας.

Ελπίζουμε πως το συγκεκριμένο κρούσμα θα λειτουργήσει ευεργετικά και θα συμβάλει με επείγοντα τρόπο στην καταπολέμησης αυτή της μάστιγας του αθλήματος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα