Νεϊμάρ: «Όλα πηγαίνουν καλά για το συμβόλαιο...»

Νεϊμάρ: «Όλα πηγαίνουν καλά για το συμβόλαιο...»

Κώστας Ζάλιαρης
Νεϊμάρ: «Όλα πηγαίνουν καλά για το συμβόλαιο...»

bet365

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που έστειλε ο Νεϊμάρ για την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του στη Μπαρτσελόνα, δείχνοντας πως δεν ασχολείται με φήμες και σενάρια...

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός των «μπλαουγκράνα», ρωτήθηκε για το θέμα του μέλλοντός του μετά και την επιβλητική εμφάνιση και το τελικό 6-1 απέναντι στη Θέλτα, την Κυριακή και αυτό που είχε να πει ήταν: «Όλα πηγαίνουν καλά, συζητάμε με την ομάδα και είμαι αισιόδοξος ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη».

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν υπάρχει καμία βιασύνη, ούτε από την ομάδα, αλλά ούτε και από τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος απολαμβάνει τη δυνατή του φιλία και τη συνεργασία σε δεύτερο βαθμό, με τους Σουάρες και Μέσι.

Στην έδρα της Χιχόν δοκιμάζεται την Τετάρτη η Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της La Liga. Στο 1.25 προσφέρεται στη Vistabet το ενδεχόμενο να σημειωθούν τουλάιχστον τρία τέρματα.

Επιπλέον, όμως, το νέο συμβόλαιο που φέρεται να του έχει προσφέρει η Μπαρτσελόνα, θα τον κάνει τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο άσο του συλλόγου πίσω από τον Αργεντινό.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα