Χάος στην Παλέρμο και... επιστροφή Ιακίνι!

Χάος στην Παλέρμο και... επιστροφή Ιακίνι!

Κώστας Ζάλιαρης
Χάος στην Παλέρμο και... επιστροφή Ιακίνι!

bet365

Τρομερά πράγματα συμβαίνουν στην Παλέρμο και το τελευταίο... τρελό γεγονός έχει να κάνει με την επιστροφή του Μπέπε Ιακίνι στον πάγκο, μόλις τρεις μήνες μετά την απόλυσή του!

Οι «ροσανέρο» το έχουν... παρακάνει φέτος με τις αλλαγές προπονητών και ο τελευταίος, ο Τζοβάνι Μπόσι, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία μόλις για ένα παιχνίδι!

Ο Ιακίνι επιστρέφει έπειτα από τρεις μήνες, αφού είχε απολυθεί τη 10η Νοεμβρίου του 2015 για να τον διαδεχθεί ο Νταβίντε Μπαλαρντίνι, ο οποίος όμως άντεξε μέχρι τις 11 Ιανουαρίου.

Ο Γκιγιέρμο Μπάρος Σκελότο ανέλαβε στη συνέχεια, όμως δεν κατάφερε να δουλέψει λόγω της μη έγκρισης της πρόσληψής του και των εγγράφων που δεν ήταν αρκετά για την UEFA. Αναγκαστικά, λοιπόν, στο «τιμόνι» βρέθηκαν οι Τεντέσκο και Μπόσι...

Ο τελευταίος, καθοδήγησε την ομάδα από τον πάγκο στην ήττα (3-1) από την Τορίνο και ο ιδιοκτήτης της Παλέρμο, Μαουρίσιο Ζαμπαρίνι κάλεσε πίσω τον Ιακίνι, τρεις μήνες μετά τη λύση της συνεργασίας τους!

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο για όλο αυτό το χάος τον τελευταίο καιρό στην ομάδα και τις συνεχείς αλλαγές προπονητών... Χρειαζόμαστε τη στήριξη και το πάθος του κόσμου...» ήταν η δήλωση του ισχυρού άνδρα της ομάδας για την τελευταία εξέλιξη...

 

SERIE A Τελευταία Νέα