ΠΑΟΚ: Το ξέσπασμα του Μπερμπάτοφ! (pics)

ΠΑΟΚ: Το ξέσπασμα του Μπερμπάτοφ! (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Το ξέσπασμα του Μπερμπάτοφ! (pics)

bet365

Οι εικόνες «μιλούν» από μόνες τους. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έβαλε τα κλάματα, μετά τον νέο σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Ο Βούλγαρος επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του είχε συμβεί. Ο τραυματισμός του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ηρακλή και η νέα θλάση στον τετρακέφαλο θα τον κρατήσει για περίπου ένα μήνα εκτός γηπέδων.

Ο ΠΑΟΚ ξεμένει από λύσεις στην επίθεση, ο Μπερμπάτοφ και να θέλει δεν μπορεί να συμβάλλει στην προσπάθεια να βγει η ομάδα από το τεράστιο αγωνιστικό αδιέξοδο και να μπορέσει να σηκώσει κεφάλι.

Πάντως, μετά από τις σκηνές στον πάγκο της ομάδας, ο Βούλγαρος σταρ του ΠΑΟΚ, ηρέμησε μέσα στα αποδυτήρια και αυτή τη φορά παρέμεινε ως το τέλος αποχωρώντας μαζί με όλους τους συμπαίκτες του λίγο μετά τις 00:20 το βράδυ της Κυριακής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα