Κλοπ: «Καλό αποτέλεσμα για την ψυχολογία μας»

Κλοπ: «Καλό αποτέλεσμα για την ψυχολογία μας»

Gazzetta team
Κλοπ: «Καλό αποτέλεσμα για την ψυχολογία μας»

bet365

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Λίβερπουλ εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το 6-0 επί της Άστον Βίλα, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα αυτό θα τονώσει και ψυχολογικά τους παίκτες του.

«Γνωρίζαμε τη σημασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού τόσο για εμάς, όσο και για τον αντίπαλο. Είχαμε δει την Άστον Βίλα να παίζει καλά στα τελευταία παιχνίδια και ξέραμε πως δεν θα είχαμε εύκολο έργο. Πετύχαμε τα γκολ σε κρίσιμα σημεία και το 2-0 ήταν ένα καλό σκορ για το πρώτο ημίχρονο, παρότι την προηγούμενη εβδομάδα σπαταλήσαμε ένα αντίστοιχο προβάδισμα», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός και πρόσθεσε:

«Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε και να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο κάποια πράγματα. Παίξαμε καλά, σκοράραμε περισσότερο και κερδίσαμε με 6-0. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά στην καριέρα ενός προπονητή. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για την ψυχολογία μας, αλλά και για την βαθμολογία και την διαφορά τερμάτων μας στο πρωτάθλημα».

Για την επιστροφή του Στάριτζ στα γκολ, τόνισε: «Φυσικά και είμαι χαρούμενος. Ήταν το καθοριστικό γκολ στην αναμέτρηση. Πέτυχε ένα ωραίο τέρμα, μετά από ένα εξίσου καλό γύρισμα και βρέθηκε στην κατάλληλη θέση».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα