ΠΑΟΚ: Μένει ο Τούντορ, «ηρωική έξοδος» των παικτών!

ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΤΖΑΒΕΛΛΑ, ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΛΕΖΑ

ΠΑΟΚ: Μένει ο Τούντορ, «ηρωική έξοδος» των παικτών!

ΠΑΟΚ: Μένει ο Τούντορ, «ηρωική έξοδος» των παικτών!

Δεν τέθηκε θέμα απομάκρυνσης του Ιγκόρ Τούντορ, αλλά ούτε και από την πλευρά του προπονητή θέμα παραίτησης στην κουβέντα με τον Ιβάν Σαββίδη. Στις 00.20 αναχώρησαν οι περισσότεροι παίκτες! Απ' άλλη πόρτα έφυγε ο Κροάτης...  

Κανένα θέμα απομάκρυνσης του Ιγκόρ Τούντορ δεν τέθηκε στην σύσκεψη πριν από την αναχώρηση του Ιβάν Σαββίδη για το αεροδρόμιο, ενώ ούτε ο Κροάτης τεχνικός έδειξε κάποια διάθεση για παραίτηση.

Ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίζει να στηρίζει την επιλογή του, άλλωστε μόλις πριν από δύο εβδομάδες με προσωπική ανακοίνωση υποστήριξε ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα απομάκρυνσης του Τούντορ, από τον οποίο πάντως είχε πολλά παράπονα για την εικόνα της ομάδας.

Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και ο προπονητής παρέμειναν «εγκλωβισμένοι» στα αποδυτήρια της Τούμπας μέχρι τις 12.20, καθώς περίπου 100-150 οπαδοί βρίσκονταν έξω από τα αποδυτήρια. Μάλιστα είχαν και διάλογο με τον Στέλιο Μαλεζά, ζητώντας εξηγήσεις για την εικόνα της ομάδας, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να κατανοεί την αγανάκτηση τους, τονίζοντας ωστόσο πως πρέπει να στηρίξουν την ομάδα, προκειμένου να κυνηγήσει το Κύπελλο.

«Έχετε δίκιο, αλλά όλοι θέλουμε να πετύχουμε… Δεν είμαι ο κατάλληλος για να μιλήσω εγώ για τον προπονητή. Εμείς θέλουμε πιο πολύ από όλους να φέρουμε μια επιτυχία. Αν δεν το θέλαμε και δε μας ένοιαζε θα σας «γράφαμε. Εννοείται ότι θέλουμε το Κύπελλο και την έξοδο στο Champions League», ήταν τα λόγια του Μαλεζά στο διάλογο του με μερίδα οπαδών.

Τελικά η αναχώρηση των παικτών από την Τούμπα πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 00.20.Κάποιοι εξ αυτών έφτασαν στα αυτοκίνητά τους ανενόχλητοι (Κάτσε, Μαλεζάς, Χαρίσης κ.α.), ενώ όταν εμφανίστηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας αποδοκιμάστηκε έντονα από το συγκεντρωμένο πλήθος και έφτασε με δυσκολία και ισχυρή προστασία από άνδρες ασφάλειας στο αυτοκίνητό του , προκειμένου να αποχωρήσει.

Ο Ελληνας αμυντικός του ΠΑΟΚ φαίνεται ότι θα πληρώνει για καιρό την προσωπική κόντρα που είχε με τον πρώην προπονητή της ομάδας, Αγγελο Αναστασιάδη.

Παράλληλα, εξηγήσεις για τις πρόσφατες εμφανίσεις του ζήτησε ο κόσμος από τον Σλοβάκο μέσο, Έρικ Σάμπο, ενώ ορισμένοι παίκτες χειροκροτήθηκαν κατά την αποχώρησή τους! Λίγα λεπτά πριν αποδοκιμάζονταν...Απίστευτο!

Απ' άλλη πόρτα ο Τούντορ!

Πάντως, αυτή τη φορά ο Ιγκόρ Τούντορ δεν το 'παιξε ήρωας και δεν επέλεξε να βγει από την πόρτα των αποδυτηρίων. Αφού περίμενε να περάσουν περίπου 15 λεπτά από την στιγμή που αποχώρησαν οι ποδοσφαιριστές, ο Κροάτης προπονητής βγήκε, υπό την συνοδεία ισχυρής προστασίας, από την έξοδο των γραφείων της ΠΑΕ, φτάνοντας σχετικά εύκολα στο αυτοκίνητό του. 

Ορισμένοι οπαδοί τον αντιλήφθηκαν και... πρόλαβαν να τον «στολίσουν» με κάποια «γαλλικά», αλλά γενικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα, όπως συνέβη μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο. 

Best of internet