Οπαδοί σε παίκτες του ΠΑΟΚ: «Προσέξτε καλά…»!

Οπαδοί σε παίκτες του ΠΑΟΚ: «Προσέξτε καλά…»!

Σταύρος Σουντουλίδης
Οπαδοί σε παίκτες του ΠΑΟΚ: «Προσέξτε καλά…»!

bet365

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ βρέθηκε μέσα στα αποδυτήρια της Τούμπας και μίλησε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σ’ ένα τεταμένο κλίμα, εκτός των αποδυτηρίων της Τούμπας, αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, ζήτησε από τους υπευθύνους της ομάδας να τους επιτραπεί η είσοδος στα αποδυτήρια προκειμένου να μιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές.

Αυτό έγινε και τρία τέσσερα άτομα από την πλευρά των φιλάθλων μπήκαν στα αποδυτήρια και μίλησαν με τους ποδοσφαιριστές στους οποίους ζήτησαν να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την κάκιστη πορεία της ομάδας.

«Προσέξτε καλά, αλλάξτε την εικόνα το συντομότερο δυνατόν», ήταν μια από τις ατάκες των οπαδών.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αποδοκιμάστηκε κατά την έξοδο του από το γήπεδο, ενώ ορισμένοι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από άλλη έξοδο και όχι αυτή των αποδυτηρίων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα