Λαγός: «Να δίνουμε όλοι την ψυχή μας»

Gazzetta team
Λαγός: «Να δίνουμε όλοι την ψυχή μας»

bet365

Να βγάζουν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο κάτι που δεν γίνεται όπως τα προηγούμενα χρόνια είναι η επιθυμία του Τάσου Λαγού για την συνέχεια των αγώνων του Παναθηναϊκού.

Ο μέσος των «πρασίνων» μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χρειαζόταν αντίδραση και νομίζω το κάναμε. Μετά τον Ατρόμητο όλοι ήμασταν απογοητευμένοι. Μιλήσαμε μεταξύ μας μέσα στην εβδομάδα και με τον προπονητή. Είπαμε ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Δεν γίνεται δύο χρόνια να είμαστε η ομάδα που είμαστε, να έχουμε ψυχή και πάθος και να μην το βγάζουμε φέτος καθόλου. Αυτό ήταν και το κλειδί σήμερα και γι αυτό πήραμε τη νίκη. Και με δέκα παίκτες δείξαμε ότι αυτό που χρειάζεται είναι να δίνουμε το 100%, να δίνουμε όλοι την ψυχή μας, να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και νομίζω ότι οι νίκες και το καλό ποδόσφαιρο θα έρθουν. Το κάναμε σε πολύ μεγάλο βαθμό σήμερα. Δίνω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια και το πάθος. Από εκεί και πέρα πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε με το ίδιο πάθος που παίξαμε σήμερα».

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Αν είχαμε αυτό το πρόσωπο θα ήταν διαφορετικά στον Ατρόμητο. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω δυστυχώς, έγινε ό,τι έγινε. Απογοητευτήκαμε πάρα πολύ, μας πείραξε πάρα πολύ, αλλά πρέπει να δείξουμε μια αντίδραση. Την κάναμε με τον ΠΑΣ, αλλά χρειάζεται και συνέχεια. Έχουμε ντέρμπι μπροστά μας, είναι καλό αυτό, πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό ματς, ένα ντέρμπι που θέλουμε να κερδίσουμε και για τον κόσμο που τον έχουμε πικράνει. Νομίζω ότι όπως τελειώσαμε σήμερα θα συνεχίσουμε με τον ΠΑΟΚ και στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα