ΠΑΟΚ: Σκέψεις για επιστροφή στην Σουρωτή

ΠΑΟΚ: Σκέψεις για επιστροφή στην Σουρωτή

ΠΑΟΚ: Σκέψεις για επιστροφή στην Σουρωτή

Στον ΠΑΟΚ πριν από την ήττα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, που έφερε σημαντικές εξελίξεις στην ομάδα, ασχολήθηκαν με το θέμα του προπονητικού κέντρου

Ύστερα από την… επιδημία των θλάσεων, τελευταίο θύμα της ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν ότι βασική αιτία και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας κυρίως οι κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στην συγκεκριμένη περιοχή δυτικά της Θεσσαλονίκης.

Στον αγώνα με τον Ηρακλή ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε στην σουίτα του τον Γιώργο Λόλα και το γιο του, ιδιοκτήτες του αθλητικού κέντρου στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το οποίο χρησιμοποιούσε ο ΠΑΟΚ από το 2005 μέχρι και το 2011 όταν η ομάδα μετακόμισε στο δικό της κέντρο στη Νέα Μεσημβρία. Ανάλογες συζητήσεις είχε την Κυριακή και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λούμπος Μίχελ.

Είναι προφανές ότι ο ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ψάχνει κι αυτός να βρει λύση γι' αυτό και συζήτησε το ενδεχόμενο να νοικιάσει το συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο στη Σουρωτή, ενώ από την πλευρά του ο βοηθός του Τούντορ, Ιβάν Λέκο, στην συνέντευξη Τύπου μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα υποστήριξε ότι «μας απασχολεί και το συζητάμε εδώ και μήνες. Δεν είμαστε η μοναδική ομάδα στον κόσμο με μυϊκούς τραυματισμούς. Οι περισσότεροι τραυματισμούς αφορούν νεαρούς ποδοσφαιριστές, που δεν ήταν συνηθισμένοι σε τόσο έντονους ρυθμούς με συνεχόμενα παιχνίδια. Αν βγάλουμε τους νεαρούς, το νούμερο είναι φυσιολογικό». 

Best of internet