Παπαθανασάκης: «Να κάνουμε τον Ηρακλή πρώτο»!

Παπαθανασάκης: «Να κάνουμε τον Ηρακλή πρώτο»!

Παπαθανασάκης: «Να κάνουμε τον Ηρακλή πρώτο»!

Με την χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρος Παπαθανασάκης ανέφερε πως στόχος του είναι να κάνει τον «γηραιό» πρώτο στην Ελλάδα.

«Μεθυσμένος» από την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ στη Τούμπα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρος Παπαθανασάκης δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την επιτυχία αυτή. Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο στόχος του είναι να κάνει πρώτο τον «γηραιό», ενώ αφιέρωσε τη νίκη στην μάνα του που όπως τόνισε έχει στο σπίτι μια εικόνα με την ομάδα.

Αρχικά επισήμανε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, τι να σας πω. Πάρα πάρα πολύ ευχαριστημένος. Το πίστευα με όλη την καρδιά μου. Σιγά-σιγά θα γινόμαστε καλύτεροι. Αυτή η νίκη είναι πάρα πολύ καλή για τον κόσμο μας. Ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ καλή ομάδα αλλά το πιστεύαμε πως θα κερδίσουμε».

Για τον κόσμο: «Θέλουμε τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο. Τα παιδιά προσπαθούν, πήραν μια σημαντική νίκη και θέλουμε να είναι δίπλα στα παιδιά.»

Για τα όνειρά του για τον Ηρακλή: «Αν σας πω τα όνειρά μου θα γελάσετε. Τα όνειρά μου είναι να είμαστε η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα. Μπορούμε να μην το κάνουμε φέτος ή του χρόνου, αλλά θέλω να το κάνουμε μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Να είμαστε πρώτοι στην Ελλάδα».

Για το που αφιερώνει τη νίκη: «Αφιερωμένη σε όλο τον κόσμο μας και στην μανούλα μου που έχει την φωτογραφία της ομάδας. Είναι πολύ ευχαριστημένη και δεν μπόρεσα να της μιλήσω. Έχει τρελαθεί και το μυαλό της είναι εκεί».

Για το πως είδε το ματς από το πάγκο όπου και καθόταν: «Ήταν πολύ ωραίο το παιχνίδι και τον χάρηκα. Ξέρω πράγματα για το ποδόσφαιρο και μου άρεσε που ήμουν εκεί».

 

Best of internet