Λεοζίνιο: «Πάνω απ' όλους ο Ηρακλής»

Λεοζίνιο: «Πάνω απ' όλους ο Ηρακλής»

Απόστολος Παγώνης
Λεοζίνιο: «Πάνω απ' όλους ο Ηρακλής»

bet365

Ο Λεοζίνιο θυμήθηκε τις προηγούμενες φορές που είχε σκοράρει στην Τούμπα και τόνισε ότι ήταν σημαντικό το γκολ, αλλά πως πάνω απ' όλους είναι ο Ηρακλής.

Την... υγειά του φαίνεται πως βρίσκει στην Τούμπα ο Λεοζίνιο. Ο Βραζιλιάνος έχει σκοράρει εκεί δις στο παρελθόν (με ΟΦΗ και Καλλονή) και το έπραξε και σήμερα με τον Ηρακλή δημιουργώντας τη δική του παράδοση με το γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Ο επιθετικός μέσος του «Γηραιού» θυμήθηκε, όσο έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova, τις δύο προηγούμενες φορές, ενώ τόνισε ότι ήταν σημαντικό το γκολ που πέτυχε, αλλά πάνω απ' όλους είναι η ομάδα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το ότι έχει σκοράρει ξανά στην Τούμπα: «Το θυμάμαι, το 2002 είχα σκοράρει εδώ στην Τούμπα με τον ΟΦΗ, το είχα κάνει και πριν από δύο χρόνια με την Καλλονή, όπως και σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τη νίκη».

Για το πού στηρίχτηκε ο Ηρακλής: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε πολύ κοντά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο άνοιξε τους χώρους, εμείς βγήκαμε στην κόντρα, σκοράραμε μία φορά και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε άλλες δύο και τρεις φορές».

Για το τι περιμένει στον Ηρακλή: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα και πάλι στην Ελλάδα, που επέστρεψα. Δεν ήταν η μοναδική πρόταση που είχα από τον Ηρακλή. Είχα κι άλλες από ομάδες στην Τουρκία, αλλά η οικογένειά μου ήθελε να έρθουμε στη Θεσαλονίκη, τους αρέσει πάρα πολύ και αποφάσισα να έρθω στον Ηρακλή. Ήρθα και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τις διαφορές μεταξύ ελληνικού και τούρκικου πρωταθλήματος: «Είνα ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα το τούρκικο, όμως όταν έχεις να πληρωθείς 3,5 μήνες από την ομάδα σου, είναι δύσκολο να ζήσεις την οικογένειά σου».

Για το κλίμα στη Θεσσαλονίκη ενόψει ντέρμπι: «Ήταν μία εβδομάδα που πέρασε όμορφα. Ήταν δυναμική η παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τη νίκη».

Για το ότι έχει πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη, με δεδομένο ότι έχει παίξει στην Καλαμαριά: «Αυτός είναι και ο λόγος που ήρθα εδώ, γνωρίζω καλά το κλίμα, την ατμόσφαιρα και τους ανθρώπους εδώ».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν θα πει ποτέ κάτι στα ελληνικά και πού αφιερώνει το γκολ. Ο ίδιος γέλασε δείχνοντας ότι καταλαβαίνει την ερώτηση και απάντησε στα ελληνικά ότι: «Ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ, πολύ σημαντικό, αλλά πάνω απ' όλους και απ' όλα είναι η ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα