Παπάζογλου και Μουνιός για τη νίκη με Λεβαδειακό

Δημήτρης Τομαράς
Παπάζογλου και Μουνιός για τη νίκη με Λεβαδειακό

bet365

Οι Φαμπιόν Μουνιός και Τάσος Παπάζογλου εξέφρασαν την μεγάλη τους χαρά για την επικράτηση του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 2-0 επί του Λεβαδειακού.

Μουνιός: «Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας. Η ομάδα είχε υπομονή και είχαμε εμπιστοσύνη στο παιχνίδι μας. Είμαι γεμάτος από εμπειρία μετά το πρώτο μου ματς. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να πετυχαίνω ένα γκολ και φυσικά πιο σημαντικό δύο. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον κόουτς που συμπλήρωσε 400 ματς στη μεγάλη κατηγορία. Τον ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην ομάδα».

Παπάζογλου: «Ξέραμε πως ο αντίπαλος είναι καλός στα εκτός έδρας ματς. Έχουμε δείξει πως εντός έδρας ξέρουμε να παίρνουμε τα ματς. Κρίθηκε στο πάθος και την δύναμη το ματς. Ήρθαν ποιοτικοί παίκτες. Σε κάθε ματς μπαίνει και ένας. Τώρα έτυχε να είναι ο Μουνιός. Μπήκε και… καθάρισε το παιχνίδι. Ο στόχος δεν είναι η παραμονή. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Τους τελευταίους μήνες έχουμε δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Δεν σταματάμε και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα