«Ερυθρόλευκο» σεμινάριο στο Καραϊσκάκη

«Ερυθρόλευκο» σεμινάριο στο Καραϊσκάκη

«Ερυθρόλευκο» σεμινάριο στο Καραϊσκάκη

Επιμόρφωση για τους γονείς των Κεντρικών Σχολών του Ολυμπιακού υπήρξε από τους Πειραιώτες με ένα ακόμα σεμινάριο.

Το σεμινάριο ψυχολογίας και διατροφής της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού φιλοξένησε το Καραϊσκάκη. Στην αίθουσα που φέρει το όνομα του Αχιλλέα Γραμματικόπουλου, του ανθρώπου που όσο ζούσε υπηρέτησε με πάθος τον Ολυμπιακό και τις Ακαδημίες του, πραγματοποιήθηκε το διπλό σεμινάριο που είχε ως στόχο την επιμόρφωση των γονέων των παιδιών στις Κεντρικές Σχολές. 
 
Το σεμινάριο παρακολούθησαν γονείς από τις σχολές Ρέντη, Καραϊσκάκη και Βοτσαλάκια ενώ υπήρχε συμμετοχή και από την σχολή Ένωση Ρέντη. Κατά την διάρκεια του οι επιστημονικοί συνεργάτες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, ο αθλητικός ψυχολόγος Γιάννης Ζαρώτης και η διατροφολόγος Διονυσία Αργυροπούλου μίλησαν στους γονείς για να συνήθη λάθη τους πάνω στην ψυχολογία και την διατροφή και τους έδωσαν πολύτιμες συμβουλές. 
 
Οι γονείς που ξεπερασαν τους 100 είχαν πολλές ερωτήσεις για τα παιδιά τους αλλά και για τους ίδιους. Το σεμινάριο παρακολούθησε ο Διευθυντής της σχολής Βασίλης Νάνος και ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και προπονητής της σχολής Ρέντη Γιώργος Βαϊτσης ο οποίος μίλησε στους γονείς για την σημασία αυτών των ενημερωτικών συναντήσεων.

Best of internet