Χειροκρότημα στους παίκτες του Ηρακλή

Gazzetta team
Χειροκρότημα στους παίκτες του Ηρακλή

bet365

Παρά την πίκρα τους από την εντός έδρας ήττα, πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ χειροκρότησαν τους παίκτες του Ηρακλή κατά την έξοδό τους προς τα αποδυτήρια.

Μεγάλη η νίκη του Ηρακλή μέσα στη Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα μεγαλύτερη στιγμή για τους παίκτες του «γηραιού» ήταν αυτό που έζησαν πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια. Συγκεκριμένα όταν οι «κυανόλευκοι» αποχωρούσαν, πολλοί φίλοι του «δικεφάλου» σηκώθηκαν όρθιοι και τους χειροκρότησαν, μιας κίνηση που σίγουρα έχουμε να δούμε πολλά χρόνια στα ελληνικά γήπεδα και ειδικά σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου για την εμφάνισή τους και τη νίκη τους μέσα στη Τούμπα, αλλά φυσικά και στους φίλους του ΠΑΟΚ που παραδέχτηκαν την ανωτερότητα του αντιπάλου τους και δεν δίστασαν να τους χειροκροτήσουν παρά την πίκρα για την ήττα που τους βάζει σε περιπέτειες ακόμα και για την συμμετοχή στα πλέι οφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα