Οργή του κόσμου του ΠΑΟΚ και συνθήματα κατά Σαββίδη στην Τούμπα!

Οργή του κόσμου του ΠΑΟΚ και συνθήματα κατά Σαββίδη στην Τούμπα!

Οργή του κόσμου του ΠΑΟΚ και συνθήματα κατά Σαββίδη στην Τούμπα!

Η ήττα από τον Ηρακλή έφερε την οργή και τις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών του ΠΑΟΚ με συνθήματα κατά των παικτών και του Ιβάν Σαββίδη από μερίδα των οπαδών του Δικεφάλου. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αρκετή ένταση στις κερκίδες και συνθήματα κατά του Ιβάν Σαββίδη από μερίδα φανατικών του ΠΑΟΚ στη Θύρα 4.

Η ευκαιρία του Απόστολου Βέλλιου στο 59ο λεπτό άναψε μια σπίθα και στα επίσημα της Τούμπας, όπου φιλοξενούνται οι περίπου 50 «κυανόλευκοι», ενώ στο πέταλο της θύρας 4 ακούστηκαν συνθήματα τόσο κατά του ιδιοκτήτη, όσο και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το υπόλοιπο γήπεδο αντέδρασε στα συνθήματα προσπαθώντας να «καλύψει» τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, ενώ μετά το γκολ του Λεοζίνιο στο 72ο λεπτό τα συνθήματα στράφηκαν εναντίον των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

Με τη λήξη του αγώνα όλο το γήπεδο αποδοκίμασε τους παίκτες και τον Ιγκόρ Τούντορ. Ακούστηκαν συνθήματα "βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπ....", "κοπρόσκυλα" και πολλά άλλα, ενώ αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, που αποχώρησαν από το γήπεδο πανηγυρίζοντας την σπουδαία επιτυχία τους. 

 

Best of internet