Τελευταία πίστωση χρόνου σε Μάντζιο

Δημήτρης Τομαράς
Τελευταία πίστωση χρόνου σε Μάντζιο

bet365

Η νέα ήττα του Λεβαδειακού φέρνει σε πιο δύσκολη θέση τον Άκη Μάντζιο, με την διοίκηση όμως να φαίνεται πως του δίνει ξανά πίστωση χρόνου. Κλείνει ο νέος βοηθός μέσα στην εβδομάδα.

Έχουμε φτάσει αισίως στην 22η αγωνιστική και ο Λεβαδειακός έχει να πάρει νίκη από την 15η! Υπάρχει βέβαια το εξ αναβολής ματς με τον Ατρόμητο που θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου, ωστόσο σίγουρα δεν πρόκειται για θετικά νέα για τους Βοιωτούς.

Αναμφίβολα αυτή η επίδοση φέρνει σε πιο δύσκολη θέση τον προπονητή Άκη Μάντζιο. Σε αυτήν την φάση προκύπτει πως διοικητικά υπάρχει η διάθεση για μία τελευταία πίστωση χρόνου. Σίγουρα τα επόμενα ματς με τους Περιστεριώτες αλλά και με την Καλλονή θα είναι κομβικά.

Πέραν τούτου είναι θέμα χρόνου να κλείσει ο επόμενος βοηθός του Μάντζιου. Εντός της εβδομάδας αναμένονται τα νεότερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα