Κάτι παραπάνω από ένα ματς στην Ξάνθη για Αστέρα Τρίπολης

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Κάτι παραπάνω από ένα ματς στην Ξάνθη για Αστέρα Τρίπολης

bet365

Ο Πανιώνιος... φρέναρε στη Μυτιλήνη και στον Αστέρα Τρίπολης ξέρουν πολύ καλά ότι για να διατηρηθούν σε τροχιά πλέι οφ πρέπει να μην φύγουν από τα Πηγάδια... διψασμένοι.

Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το αυριανό, κρίσιμο ματς με την Skoda Ξάνθης έχει ολοκληρωθεί.

Απαντες στην ομάδα γνωρίζουν το πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι έτσι ώστε να παραμείνουν κοντά στον Πανιώνιο και σε τροχιά πλέι οφ. Ειδικά μετά το βαθμό που πήρε η ομάδα της Πλατείας στη Μυτιλήνη υπάρχει η ευκαιρία αύριο να μειωθεί η απόσταση από την 5η θέση στον πόντο. Εννοείται ότι τα έργο της ομάδας της Τρίπολης μόνο εύκολο δεν είναι, τη στιγμή που την περιμένει πρόγραμμα… φωτιά.

Στην τελευταία προπόνηση δόθηκε έμφαση στην τακτική και σε κάποια άλλα πράγματα που θα πρέπει να προσεχθούν στο αυριανό (15/5, 19:30) ματς. Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος έχει κρατήσει... κρυφές τις σκέψεις του για την 11άδα, αν και κάποιες θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται σίγουρες. Πάντως, αύριο που υπάρχει... βιντεοθεραπεία λογικά θα φανούν οι προθέσεις του.

Και Λούι και Τσάβες στην αποστολή, αλλά...

Πέρα από τις γνωστές απουσίες των Τορμένα, Τριανταφυλλόπουλο, Γκοϊάν, Nίκο Φερνάντεθ, Ιγκλέσιας και Φούντα, ο τεχνικός των Αρκάδων δεν αντιμετωπίζει επιπλέον προβλήματα, μιας κι ο Λούι είναι και πάλι στη διάθεσή του. Μάλιστα, για πρώτη φορά υπολογίζει και στον Κρίστιαν Τσάβες. Βέβαια, ακόμη ο Αργεντινός, δεν είναι σε θέση για να βγάλει ολόκληρο παιχνίδι - αν και δεν αποκλείεται να τον δούμε για πρώτη φορά στα ελληνικά γήπεδα - αναλόγως και με την εξέλιξη της αναμέτρησης. Κόντρα στον ΠΑΣ θα είναι σαφώς πιο έτοιμος.

Πάντως, κάποιες σκέψεις για την 11άδα μπορούμε να κάνουμε. Ο Μπαντής θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος κάτω από το τέρμα, ενώ στην τετράδα της άμυνας, στα αριστερά ο Παντελιάδης έχει κερδίσει την θέση στα δύο τελευταία ματς. Υπό άλλες συνθήκες ο Λoύι θα ήταν στο δεξί άκρο, αλλά ο Κιτοκό τα πάει πολύ καλά και διεκδικούν την θέση επί ίσοις όροις. Στα στόπερ δύσκολα δεν θα δούμε τον Σανκαρέ, ο οποίος θα έχει παρτενέρ τον Αλόκο ή τον Ζησόπουλο.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Απόστολος Γιάννου, με τον Μπερτόγλιο να είναι από πίσω του και τους Μάσα-Στανισάβλιεβιτς στα άκρα.

Όσον αφορά στα δύο χαφ εκεί υπάρχουν αρκετές λύσεις με τους Χαμντανί και Κουρμπέλη να είναι αυτοί που έπαιξαν με Πανιώνιο, Λεβαδειακό και Πλατανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα