Πέλκας: «Να δείξουμε στο γήπεδο ποιοι είμαστε»

Απόστολος Παγώνης
Πέλκας: «Να δείξουμε στο γήπεδο ποιοι είμαστε»

bet365

Ο Δημήτρης Πελκας με δηλώσεις του κατέθεσε την άποψή του για τον ΠΑΟΚ των τελευταίων αγωνιστικών. Για την πρόκριση στο Κύπελλο, την αποχή από τις νίκες, αλλά και για το σημερινό (14/2) παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε στην κάμερα της Nova αρχικά για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Το μόνο που κρατάμε είναι η πρόκριση. Παίξαμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα με Ολυμπιακό για την Super League και τον επαναληπτικό με τον Πανιώνιο, αλλά η ομάδα ήταν καλή ιδίως στο δεύτερο μέρος. Συνεχίζουμε και περιμένουμε την κλήρωση και την επόμενη φάση» .

Για το αν υπάρχει προτίμηση στην κλήρωση: «Όχι δεν έχουμε καμία προτίμηση. Περιμένουμε το αποτέλεσμα της κλήρωσης, θα μελετήσουμε τον αντίπαλο και θα φανούμε αντάξιοι».

Για το διάστημα που είναι η ομάδα χωρίς νίκη και πως την επηρεάζει αυτό: «Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που δεν ήμασταν καλοί, νομίζω στα υπόλοιπα άδικα είχαμε αυτά τα αποτελέσματα. Μπορούσαμε να κερδίσουμε, κάναμε ευκαιρίες, ενώ δεν δεχθήκαμε φάσεις. Θέλουμε την νίκη κόντρα στον Ηρακλή. Μπορεί να έχουμε απουσίες αλλά θέλουμε την νίκη που θα μας δώσει ψυχολογία για την συνέχεια».

Για το ποιο είναι το ζητούμενο για την ομάδα την δεδομένη χρονική στιγμή: «Πρώτα από όλα είχαμε την πρόκριση στο Κύπελλο, που είναι ένας βασικός μας στόχος. Από κει και πέρα θέλουμε να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, ώστε να φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε πολύ μπροστά» .

Για το αν έχουν εντοπίσει τα προβλήματα της ομάδας: «Ξέρουμε τα προβλήματά μας. Ένα μεγάλο θέμα είναι ότι ξεκινήσαμε πολύ νωρίς και σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς δυσκολευόμαστε να τα καταφέρουμε Κυριακή-Πέμπτη. Βγαίνει πολλές φορές η κούραση. Για παράδειγμα κόντρα στον Ατρόμητο η ομάδα στο πρώτο μέρος ήταν φανταστική, αλλά στο δεύτερο μέρος κουραστήκαμε και έπεσε η απόδοσή μας. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε την κούραση και τους τραυματισμούς και να βγούμε από αυτό το δύσκολο διάστημα, στην πορεία για τους βασικούς μας στόχους, που είναι το Κύπελλο και η έξοδος στο Champions League» .

Για τον Ηρακλή: «Είναι μία ομάδα βελτιωμένη σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Σεβόμαστε τον αντίπαλο και το παιχνίδι είναι ντέρμπι. Αλλά ως εκεί… Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να δείξουμε ποιοι είμαστε από την αρχή. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να σκοράρουμε» .

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Ο Ηρακλής είναι συμπαγής ομάδα. Παίζει σφιχτά και χτυπάει στην κόντρα. Όλες οι μικρότερες ομάδες σε επίπεδο, έρχονται και παίζουν κλειστά στην Τούμπα. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις. Αντιμετωπίζομε προβλήματα με Μακ και Κλάους εκτός, αλλά ελπίζω όσοι είμαστε διαθέσιμοι να ξεπεράσουμε το εμπόδιο» .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα