Μετά το κράξιμο, συγκινητική στήριξη στη Βαλένθια

Μετά το κράξιμο, συγκινητική στήριξη στη Βαλένθια

Μετά το κράξιμο, συγκινητική στήριξη στη Βαλένθια

Ο Γκάρι Νέβιλ πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Πριμέρα Ντιβισιόν ως κόουτς της Βαλένθια με το 2-1 επί της Εσπανιόλ και δήλωσε συγκινημένος από τον τρόπο που ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό της ομάδας.  

Οι «νυχτερίδες», το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ, σε ακόμα μια... περίεργη νύχτα στο «Μεστάγια» τη φετινή σεζόν.

Όμως, σε αντίθεση με τον τελευταίο καιρό, ο κόσμος έδειχνε ν' αναγνωρίζει την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, με αποτέλεσμα, αντί να ... αποδοκιμάσουν, όπως γίνεται τον τελευταίο καιρό για τ' ανεπιτυχή αποτέλεσμα, να στηρίξουν με ιδιαίτερο τρόπο και να οδηγήσουν την ομάδα τελικά στην ανατροπή και το 2-1!

«Ήταν πραγματικά συγκινητικό αυτό που έγινε... Από κάποιο σημείο και μετά υπήρξε συναίσθημα που μας κατέκλυσε με τον κόσμο να μας ωθεί μπροστά και να μας βοηθάει για να πάρουμε τη νίκη. Ήταν πραγματικά εξαιρετικοί οι οπαδοί μας, ειδικά όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στάθηκαν δίπλα στην ομάδα και στον καθένα μας ξεχωριστά» είπε ο Γκάρι Νέβιλ. 

Best of internet