ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Γραφικός γκανγκστεράκος ο Μελισσανίδης»

Gazzetta team
ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Γραφικός γκανγκστεράκος ο Μελισσανίδης»

bet365

Η επίσημη θέση του Ολυμπιακού για τις δηλώσεις Μελισσανίδη. «Γνήσιο τέκνο του υποκόσμου που θα λογοδοτήσει σύντομα για τις βαρύτατες εγκληματικές του πράξεις», λένε μεταξύ άλλων στο Λιμάνι.

Μετά την επικράτηση της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος νωρίτερα είχε απειλήσει τον παρατηρητή διαιτησίας, είπε: «σήμερα νικήσαμε τον Αλή Μπαμπά με τους 40 κλέφτες».

Στον Ολυμπιακός, με επίσημη θέση τους, χαρακτηρίζουν τον ισχυρό άντρα της Ένωσης «αγράμματο γκανγκστεράκο», ο οποίος αποτελεί γνήσιο τέκνο του υποκόσμου» και που «σύντομα θα λογοδοτήσει την δικαιοσύνη».

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε και απλώς διασκεδάζουμε με τις δηλώσεις του αγράμματου, γραφικού "γκανγκστεράκου", γνήσιου τέκνου του υποκόσμου, ο οποίος απέδειξε και χθες με απειλές, εκβιασμούς και τρομοκρατία το ποιος ακριβώς είναι. Σύντομα θα λογοδοτήσει, για μια ακόμη φορά, στη δικαιοσύνη, για την ηθική του αυτουργία σε βαρύτατες εγκληματικές πράξεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα