Τελάντερ: «Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια»

Τελάντερ: «Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια»

Gazzetta team
Τελάντερ: «Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια»

bet365

Να συνεχίσει την προσπάθεια, παρά την απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας, οφείλει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Ράσμους Τελάντερ, με τον Δανό να τονίζει πως οι «πράσινοι» πρέπει να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη «Real News»:

«Είμαστε απογοητευμένοι, όμως πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, να παλέψουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς για να κερδίσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Είμαστε επαγγελματίες και δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω. Το οφείλουμε στον εαυτό μας και τους οπαδούς μας να μην εγκαταλείψουμε τη μάχη. Και είμαι βέβαιος ότι όλα τα παιδιά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είμαστε ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα και έτσι θα συνεχίσουμε».

Εξασφάλισε στην Sportingbet 5% bonus σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Αρσεναλ με τη Λέστερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα