Με εννιά παίκτες 14 χρόνια μετά

Gazzetta team
Με εννιά παίκτες 14 χρόνια μετά

bet365

Ο Ολυμπιακός είχε δύο αποβολές σε αγώνα πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά τις 10/03 του 2002 και το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Ήταν τη σεζόν 2001/02 όταν ο Ολυμπιακός του Τάκη Λεμονή είχε για τελευταία φορά δύο αποβολές σε αγώνα πρωταθλήματος πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Τότε είχε αποβληθεί ο Ζιοβάνι με δύο κίτρινες κάρτες στο 84' και ο Καρεμπέ στο 89' με απευθείας κόκκινη. Αποβολή είχε και η γηπεδούχος Ξάνθη, αφού ο Βαγγέλης Καούνος είχε αντικρίσει κόκκινη κάρτα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 2-1.

Τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός είδε κόκκινες σε σερί αγώνες, όπως συνέβη τώρα στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ήταν το 2011 όταν στα μας με Παναθηναϊκό και Πανιώνιο είχαν αποβληθεί οι Τοροσίδης και Ριέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα