Η «κιτρινόμαυρη»... ακτινογραφία!

Γιώργος Τσακίρης
Η «κιτρινόμαυρη»... ακτινογραφία!

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr, την... ακτινογραφία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που «έσπασαν» το αήττητο του Ολυμπιακού!

Μπαρόχα: Η επιλογή του Πογιέτ να τον ξεκινήσει χωρίς ματς ήταν λανθασμένη, αλλά δεν το πλήρωσε στις δύο εξόδους που έκανε. Αντιδράει σωστά σε δύο φάσεις, μία στο πρώτο και μία στο δεύτερο σε σουτ του Κασάμι.

Κολοβέτσιος: Δεν είχε προβλήματα απέναντι στον Ιντέγιε. Ευτυχώς ήταν συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του ματς και κατάφερε να διορθώνει και τα λάθη του Άρθο.

Άρθο: Είχε και πάλι προβλήματα ταχύτητας και τοποθέτησης, έκανε αρκετά σημαντικά κοψίματα αλλά μέχρι εκεί. Δεν κάνει για αμυντικός στην ΑΕΚ.

Γκάλο: Μακράν ο χειρότερος του αγωνιστικού χώρου! Κάνει το πρώτο του κόψιμο στο 76' και αυτό ήταν όλο.

Ντιντάκ: Από τους καλύτερους της ΑΕΚ. Είχε συμμετοχή και στο πέναλτι που κέρδισε η Ένωση. Κατάφερε να περιορίσει και τις προσπάθειες που έκανε ο Ολυμπιακός, ήταν ο καλύτερος στην άμυνα του.

Σιμόες: Εξαιρετικός αλλά με προβλήματα στην πάσα, έκανε 6 αβίαστα λάθη στις μεταβιβάσεις, αλλά είχε 9 κλεψίματα κάτι που δείχνει ότι είναι άριστος στο ρόλο του κόφτη.

Ζουκουλίνι: Αρκετά καλός δεδομένου ότι είναι το τρίτο ματς που αγωνίζεται. Βοήθησε πολύ στα άκρα, δεν του βγήκαν οι επιθετικές ενέργειες. Κερδίζει στο 29' πέναλτι που δεν του δίνει στην πρώτη του επίσκεψη στην περιοχή του Ολυμπιακού.

Γιόχανσον: Σε μέτρια μέρα ο Σουηδός, τακτικά ήταν πολύ σωστός, θα μπορούσε να είναι πιο απλός στο παιχνίδι του. Έδειχνε να τα χάνει με τον Κασάμι στο ένας εναντίον ενός.

Μάνταλος: Θα μπορούσε να γίνει ο μοιραίος της αναμέτρησης με τις τεράστιες ευκαιρίες που έχει χάσει, ευτυχώς δεν έγινε. Είχε καλή κυκλοφορία και καλή συμμετοχή στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Μπαρμπόσα: Ο κορυφαίος του αγώνα, ήρθε από τραυματισμό, ουσιαστικά με μιάμιση προπόνηση και έκανε πάρτι απέναντι σε οποιονδήποτε παίκτη του Ολυμπιακού πήγε πάνω του. Φάνηκαν λίγοι πάνω σε έναν πολύ μεγάλο Μπαρμπόσα!

Αραβίδης: Μαχητής, πολλές ημιτελής προσπάθειες, τα έδωσε όλα, κακώς τον άλλαξαν από το κουτί, αλλά ότι μπόρεσε το έδωσε και αυτός.

Πέτχαρτ: Αν εξαιρέσουμε δύο κοψίματα στην άμυνα στο τέλος, δεν θα τον θυμόμαστε πολύ σε αυτό το παιχνίδι...

Βάργκας: Μπήκε και έκανε αυτό που έπρεπε και θα έκανε αν ήταν από την αρχή του αγώνα. Έβαλε το γκολ και έκρινε το ματς. Έχει την δυνατότητα να κάνει την μισή φάση, γκολ!

Μπουονανότε: Μπήκε στο ματς με διάθεση και μετά με χαμένο πέναλτι δεν έπεσε ψυχολογικά. Πολύ καλό και το χτύπημά του στο πέναλτι, αλλά έπεσε απέναντι σε έναν πολύ καλό Ρομπέρτο.

Πογιέτ: Το χειρότερο του ματς από την μέρα που ήρθε στην ΑΕΚ! Αν η Ένωση δεν κέρδιζε αυτό το ματς θα χρεωνόταν στον Ουρουγουανό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα