Παράσχος: «Λάθος στην τελική πάσα»

Παράσχος: «Λάθος στην τελική πάσα»

Ο Γιώργος Παράσχος στάθηκε στη σημαντικότητα της νίκης στην Κομοτηνή και στο ότι γινόταν συνέχεια λάθος στην τελική πάσα.

Παράσχος: «Λάθος στην τελική πάσα»

Στη σημαντικότητα της νίκης στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου, όπου τόνισε ότι οι παίκτες του έκαναν μόνιμα λάθος στην τελική πάσα, ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια και κουράγιο στον Πανθρακικό.

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν πολύ αποφασιστικός γιατί έπαιζε ίσως ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή. Ξεκινήσαμε άσχημα με αρκετά λάθη και ίσως ήμασταν λίγο τυχεροί στο δοκάρι του Ηλιάδη, αν είχε μπει, δεν ξέρω τι εξέλιξη μπορεί να είχε το παιχνίδι.

Από τη στιγμή που γλιτώσαμε εκείνη τη φάση, μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, βάλαμε ένα πολύ ωραίο γκολ με τον Σελίν και από εκεί και πέρα ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Ενώ μας δημιουργήθηκαν πολλοί χώροι, αντίθετα με προηγούμενα παιχνίδια, στην τελική μας πάσα μονίμως κάναμε κάποιο λάθος και δεν μπορέσαμε να πετύχουμε περισσότερα από το δεύτερο γκολ.

Η συνέχεια για μας θα είναι χωρίς άγχος, έχουμε παιχνίδια με περίπου ισάξιους αντιπάλους και θα προσπαθήσουμε για την καλύτερη συγκομιδή βαθμών. Στον Πανθρακικό εύχομαι καλή συνέχεια και κουράγιο».

Best of internet