Φρεσκάρει την 11άδα ο Ουζουνίδης

Θοδωρής Βασίλης
Φρεσκάρει την 11άδα ο Ουζουνίδης

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα φρεσκάρει την 11άδα στο ματς με την Καλλονή, με δεδομένο ότι μέσα στην εβδομάδα υπήρχε η ρεβάνς του Κυπέλλου. Χωρίς προβλήματα στη Μυτιλήνη ο Πανιώνιος.

Μετά το ματς της Δευτέρας (8/2) με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα και τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (11/2), ο Πανιώνιος δίνει τρίτο σερί ματς μέσα σε μία εβδομάδα, καθώς αντιμετωπίζει την Καλλονή στη Μυτιλήνη.

Έτσι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα φρεσκάρει την 11άδα στο αυριανό παιχνίδι (14/2 17:15) χωρίς να αλλάξει το 4-2-3-1 που έχει εφαρμόσει. Πιο συγκεκριμένα, ο Διούδης αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Βλάχος δεξιά στην άμυνα, ο Τασουλής αριστερά και οι Ρισβάνης, Οικονόμου στα στόπερ.

Αμυντικά χαφ οι Σιώπης, Κόρμπος και μπροστά τους οι Μπαργκάν, Μπακασέτας, Μασούρας, με τον Καραμάνο στην κορυφή. Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα, με τον τεχνικό των «κυανέρυθρων» να παίρνει στη Μυτιλήνη 20 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Παπαδόπουλος, Διούδης, Κόρμπος, Σιώπης, Τζανδάρης, Ρισβάνης, Καθάριος, Βαλεντίνος Βλάχος, Οικονόμου, Πατσατζόγλου, Ανσαριφάρντ, Μπακασέτας, Αργυρόπουλος, Καραμάνος, Μασούρας, Τασουλής, Χαλκιαδάκης, Βιγιάλμπα, Μπλέτσας, Μπαργκάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα