Με Μαμούτε, χωρίς «Βίγια» στα Γιάννενα

Με Μαμούτε, χωρίς «Βίγια» στα Γιάννενα

Νίκος Μαρούδας
Με Μαμούτε, χωρίς «Βίγια» στα Γιάννενα

bet365

Πρώτη αποστολή για τον Γιούρι Μαμούτε με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αντρέα Στραματσόνι τον πήρε μαζί του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ άφησε εκτός τον Λούκας Βιγιαφάνιες.

Την παρθενική του εμφάνιση σε αποστολή του Παναθηναϊκού κάνει ο Γιούρι Μαμούτε. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που ήρθε τον Ιανουάριο στους «πράσινους», ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και βρίσκεται στις επιλογές του Στραματσόνι, ενώ εκτός άφησε τον Λούκας Βιγιαφάνιες.

Μαζί του στα Γιάννενα πήρε επίσης για πρώτη φορά και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο Ιταλός τεχνικός. Από εκεί και πέρα, εκτός είναι ο Πέτριτς που έκανε θεραπεία, οι Εβανζελίστα, Σάντσεθ που έκαναν ατομικό και θεραπεία, όπως επίσης και ο Μπουμάλ, ενώ επιστρέφουν από τιμωρία οι Ζέκα και Κουτρουμπής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με την ομάδα της Ηπείρου, που θα διεξαχθεί στους Ζωσιμάδες για την 22η αγωνιστική στη Super League Ελλάδα.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μαμούτε, Αμπέντ και Μολέδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα