Καθυστέρηση και αλλαγή ώρας στο ντέρμπι!

Gazzetta team
Καθυστέρηση και αλλαγή ώρας στο ντέρμπι!

bet365

Η αποστολή του Ολυμπιακού καθυστέρησε να φτάσει στο ΟΑΚΑ, με τους «ερυθρόλευκους» να ζητάνε την αλλαγή ώρας στο ντέρμπι. Τι απάντησε η ΑΕΚ και τι έγινε...

H καθυστερημένη άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού ανάγκασε τους ανθρώπους των Πρωταθλητών Ελλάδος να ζητήσουν νέα ώρα έναρξης του ντέρμπι. Πιο συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν το παιχνίδι ν' αρχίσει στις 20:00. Σύμφωνα μάλιστα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού 40 μηχανάκια με φιλάθλους της ΑΕΚ μπλόκαραν την έγκαιρη άφιξη της «ερυθρόλευκης» αποστολής!

Προφανώς και σε επικοινωνία που θα είχαν με τους ανθρώπους της ΑΕΚ αλλά και με αυτούς της Σούπερ Λίγκας και των διαιτητών αποφασίστηκε όντως να υπάρξει αλλαγή ώρας στην έναρξη του ντέρμπι. Απλά αντί για 20:00 που ήταν το αρχικό αίτημα του Ολυμπιακού το ματς θ' αρχίσει ένα τέταρτο μετά την προκαθορισμένη του ώρα. Οπότε ντέρμπι στις 19:45.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα