Η αποστολή του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ (gTV & pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ (gTV & pics)

Βασίλης Τσίγκας
Η αποστολή του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ (gTV & pics)

bet365

Με καθυστέρηση, αλλά δίχως προβλήματα, πέρα από έντονες αποδοκιμασίες από οπαδούς της ΑΕΚ, έφτασε στο Ολυμπιακό Στάδιο η αποστολή των Πειραιωτών.

Με καθυστέρηση περίπου μισής ώρας (18.35 αντί για λίγο μετά τις 18.00, όπως αναμενόταν), το πούλμαν των «ερυθρόλευκων» έφτασε δίχως απρόοπτα στο ΟΑΚΑ, για το ντέρμπι της αγωνιστικής με την ΑΕΚ. Αφίχθη κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με... γιούχα από τον κόσμο της ΑΕΚ. Όπως προέκυψε από πλευράς του Ολυμπιακού η άφιξη της αποστολής καθυστέρησε επειδή στην Εθνική ήταν 40 μηχανές οπαδών της ΑΕΚ. Η αστυνομία - που συνόδευε την αποστολή των Πειραιωτών - λόγω της παρουσίας τους εκεί δρομολόγησε για πιο μετά την έλευσή της στο γήπεδο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας προτίθενται να ζητήσουν να ξεκινήσει λίγο πιο μετά το ντέρμπι επειδή άργησε και η αποστολή της ΑΕΚ.

Δείτε το βίντεο του gTV:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα