Η ευτυχία των Ζουκουλίνι-Πέκχαρτ

Gazzetta team
Η ευτυχία των Ζουκουλίνι-Πέκχαρτ

bet365

Απολύτως ικανοποιημένοι από όσα έχουν συναντήσει στην ΑΕΚ δηλώνουν, στο match programme της ΠΑΕ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι Μπρούνο Ζουκουλίνι και Τόμας Πέκχαρτ.

Ο Αργεντίνος μέσος, μεταξύ άλλων, αφήνει ξανά ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Ενωση και την επόμενη σεζόν ενώ ο Τσέχος φορ είναι σίγουρος ότι θα βρει τα πατήματα του, τονίζοντας ότι χρειάζεται λίγο χρόνο.

Αναλυτικά όσα είπαν και οι δύο στο match programme της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μπρούνο Ζουκουλίνι: «Πανέτοιμος είμαι, έχω ζήσει πολύ μεγάλα ντέρμπι από τα πρώτα μου βήματα στην Αργεντινή, αλλά έχω δει και έχω μάθει επακριβώς τι συμβαίνει στα αντίστοιχα ματς στην Ελλάδα. Γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός, γνωρίζω ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και αυτό που ξέρω είναι ότι σε κάθε περίπτωση και ό,τι και να γίνει πρέπει να το κερδίσουμε.

Με ρωτάς για το χαμόγελό μου και σου απαντάω ότι δεν κρύβω τη χαρά μου για τον τρόπο με τον οποίο με υποδέχθηκαν και οι συμπαίκτες μου στη νέα μου ομάδα, αλλά και όλοι οι άνθρωποι του club. Ναι, αισθάνομαι κιόλας πολύ καλά και με τους φιλάθλους της ΑΕΚ που με σταματούν στο δρόμο και μου μιλάνε, μου δείχνουν την αγάπη τους. Όλα έχουν ξεκινήσει ιδανικά και ελπίζω ίδια να είναι και η συνέχεια.

Το να αισθάνεται κάποιος ικανοποιημένος τον βοηθάει πάρα πολύ μέσα στην ομάδα. Το αν θα συνεχίσω και μετά το καλοκαίρι στην ΑΕΚ θα ξεκαθαρίσει μέρα με τη μέρα, μήνα με το μήνα, αλλά αν το τεχνικό επιτελείο και το club μου δείξουν ότι επιθυμούν την παραμονή μου, αυτό για μένα θα αποτελέσει έξτρα ευχαρίστηση, αν και θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες».

Τόμας Πέκχαρτ: «Εγιναν όλα πολύ γρήγορα, αλλά ίσως έτσι να είναι καλύτερα. Ο κύριος Πογιέτ προτίμησε να με ρίξει με τη μία στα βαθιά, πέρασα μεγάλο στρες στο πρώτο ματς με τον Ηρακλή στο οποίο έπαιξα έχοντας κάνει μόνο μία προπόνηση με τη νέα μου ομάδα, αλλά τελικά με βοήθησε. Όλα είναι πολύ καλύτερα κι απ’ ότι περίμενα.

Θα τα βρω τα πατήματά μου, δεν θα χρειαστώ χρόνο. Η γυναίκα μου βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, θα φύγω από το ξενοδοχείο, θα προλάβω λίγο να δω την πόλη, να ξεφύγω από το ξενοδοχείο-προπονητικό κέντρο που είναι η μέχρι σήμερα ζωή μου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Τώρα πλέον είμαι ακόμα πιο σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας μου. Ηρθα σε μία ομάδα με πολύ καλό ποδοσφαιρικό επίπεδο, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και κυρίως μία ομάδα που μου ταιριάζει. Μία ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο κατοχής, που έχει την πρωτοβουλία και αυτό μπορεί να με βοηθήσει πολύ. Το συνολικό μου προαίσθημα είναι πολύ καλό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα