ΠΑΟΚ: Τι συζήτησαν Σαββίδης και Κοντονής

ΠΑΟΚ: Τι συζήτησαν Σαββίδης και Κοντονής

ΠΑΟΚ: Τι συζήτησαν Σαββίδης και Κοντονής

Δύο ήταν τα θέματα που απασχόλησαν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή στη συνάντηση που είχαν στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρώτο ήταν το θέμα της κάθαρσης στο ποδόσφαιρο και το δεύτερο τα κρούσματα βίας στα ελληνικά γήπεδα.  

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Υφυπουργού αθλητισμού στο γήπεδο της Τούμπας για να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και ασφαλείας, ο Ιβάν Σαββίδης βρήκε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Σταύρο Κοντονή δύο σημαντικά θέματα. Το πρώτο ήταν για το θέμα της κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να επισπευσθούν οι διαδικασίες, μέσω της επίσπευσης των δικαστικών εξελίξεων. Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως υπάρχει μια στασιμότητα στις υποθέσεις κάτι που δυσχεραίνει τα πράγματα. Το δεύτερο ζήτημα που συζητήθηκε ήταν η καταπολέμηση της βίας. Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως πρέπει να βρεθεί ένας ποιο ισορροπημένος τρόπος που θα διευκολύνει και θα ενθαρρυνθεί τους φιλάθλους να πηγαίνουν στα γήπεδα όλης της χώρας

Αυτό που απασχολεί τον Σαββίδη και μάλιστα έχει τεθεί και ως θέμα στα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι το γεγονός ότι για να απομονωθούν κάποιοι λίγοι ταραχοποιοί, θα ταλαιπωρηθούν όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι που αγαπούν την ομάδα τους Το κλίμα ανάμεσα στους Σαββίδη και Κοντονή ήταν και παραμένει καλό και η συζήτηση έγινε σε βάση προτάσεων με στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.

 

Best of internet