Με Παπάζογλου και... μεταγραφές ο Παναιτωλικός

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Με Παπάζογλου και... μεταγραφές ο Παναιτωλικός

bet365

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Την τελευταία του προπόνηση πριν από το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό, πραγματοποίησε ο Παναιτωλικός, με τον Γιάννη Μαντζουράκη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα, πέραν της γνωστής απουσίας του τραυματία Παπουτσογιαννόπουλου, ενώ δεν υπολογίζει και τον Ρουσκουγιέδα που είδε κόκκινη κάρτα στην Νέα Σμύρνη. Αντίθετα, στην αποστολή - και λογικά στην ενδεκάδα επίσης - επιστρέφει ο Παπάζογλου, που δίνει μία πολύτιμη λύση στον τεχνικό των «καναρινιών». Παράλληλα, για πρώτη φορά στην 20άδα συμπεριλαμβάνονται ταυτόχρονα και τα πέντε μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου, οι Κριστιάνο, Αλεξίεβιτς, Κλέσιο, Φερέιρα και Μουνιός.

Με τη δύναμη της έδρας και τη φετινή χρονιά, ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Λεβαδειακό με στόχο ακόμα ένα τρίποντο. Σε απόδοση 1.88 στην Expekt βρίσκεται η νίκη των Αγρινιωτών.

Επικρατέστερη ενδεκάδα, είναι με τους: Κυριακίδη - Μύγα, Μάκο, Κούσα, Κέβιν - Παπάζογλου, Πάουλο - Κάπελ, Ουάρντα, Φερέιρα - Μαρκόφσκι.

Η αποστολή:
Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Αλεξίεβιτς, Μουνιός, Κλέσιο, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Φερέιρα, Ρουμπουλάκου, Μύγας, Βασιλείου, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο, είναι οι είκοσι ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα