Νίκησαν και την ΑΕΚ οι Νέοι του Ολυμπιακού!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Νίκησαν και την ΑΕΚ οι Νέοι του Ολυμπιακού!

bet365

Το γκολ του Ανδρούτσου στο 4' έδωσε τη νίκη (1-0) του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στο ντέρμπι των Νέων, στα Σπάτα.

Σαρωτική είναι η πορεία της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού και στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους, μιας και νίκησαν την ΑΕΚ στα Σπάτα με 1-0, φτάνοντας έτσι τις 17 νίκες και τις 2 ισοπαλίες.

€100 στα κέρδη σου από την Vistabet, σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στον αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακός!

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ανδρούτσος μόλις στο 4', με προβολή ύστερα από τη σέντρα του Μανθάτη. Στη συνέχεια το ματς δεν είχε μεγάλες φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να κατεβάζουν ταχύτητα. Η Ενωση πίεσε για την ισοφάριση αλλά δεν είχε την κλασική ευκαιρία για να παραβιάσει την αντίπαλη εστία μέχρι το 54' όταν ο Κυριαζής αστόχησε σε τετ-α-τετ. Με μακρινά σουτ προσπαθούσε να απειλήσει - κάτι που τελικά δεν έκανε. Τα πράγματα για τους γηπεδούχους έγιναν ακόμη πιο δύσκολα όταν στο 76' ο Γαλανόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε φάουλ που έκανε ο Σβάρνας.

Πλέον, ο Ολυμπιακός έχει 53 βαθμούς ενώ η Ένωση έμεινε στους 29.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας σημείωσε μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα: "Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και για τις δυο ομάδες. Προηγηθήκαμε πολύ νωρίς και πήραμε τη νίκη. Συνεχίζουμε την δουλειά μας. Το σημαντικότερο είναι να είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι και ατομικά και ομαδικά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη στο Πρωτάθλημα".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ: Ντούνης, Βιδάλης, Γιαννούτσος, Μακρoπουλιώτης, Σβάρνας, Γαλανόπουλος, Αντωνίου, Λίτσι (68' Καρβουνίδης), Παπίτσας (46' Κυριαζής), Τσέλιος, Τζάθας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Σάλιακας ( 60' Μεγαρίτης), Νικολάου, Βατουσιάδης, Τόλι, Ρέτσος, Μανθάτης, Πλέγας (80' Λάμπρου), Ανδρούτσος (71' Κιρτζιαλιδης), Λάτσι, Βρουσάι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα