Θεοδωρίδης: «Ο Αλαφούζος θέλει να καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Ο Αλαφούζος θέλει να καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο»

bet365

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ο Σάββας Θεοδωρίδης απάντησε στον Αλαφούζο λέγοντας ότι προκαλεί αυτός τη βία. «Κάποιος να μαζέψει τον ανορθόγραφο», λέει ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε να... πέσει κάτω το τιτίβισμα του Γιάννη Αλαφούζου, μέσω του οποίου ρωτά ευθέως τον Κοντονή αν συνομίλησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να διακοπεί το ματς με την ΑΕΚ, όπως έγινε και στη Λεωφόρο.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, τοποθετήθηκε επί του θέματος, λέγοντας ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού προκαλεί τη βία, θέλοντας να καταστρέψει, μετά την ομάδα του, και το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τη

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Θεοδωρίδης είπε:

«Ο συνήθης ύποπτος με αυτά που λέει από το twitter προκαλεί τη βία.. Αφού κατέστρεψε την ομάδα του, θέλει να καταστρέψει και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και το στάτους του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος μέσω του λογαριασμού του στο facebook γράφει:

«Πρέπει κάποιος να μαζέψει τον ανορθόγραφο! Προκαλεί τη βία ο άνθρωπος που κατέστρεψε την ομάδα του και τώρα ασχολείται με τις υπόλοιπες ομάδες...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα