Ντέρμπι τίτλου στο Τορίνο!

Gazzetta team
Ντέρμπι τίτλου στο Τορίνο!

bet365

Τι ντέρμπι... Γιουβέντους vs Νάπολι στο Τορίνο και ο νικητής τα παίρνει όλα! Η Ευρώπη παίζει μπάλα και το μενού έχει... ματσάρες!

Μεγάλο ματς στο Στάμφορντ Μπριτζ, όχι τίτλου, ούτε... τετράδας, αλλά γοήτρου και ουράς! Η Τσέλσι που βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη θέλει νίκη για να ανέβει ψηλότερα, ενώ η Νιούκασλ θέλει βήμα παραμονής! Το τρίποντο που πέτυχαν οι «Καρακάξες» το 2012 στην έδρα των Μπλε με 2-0 ήταν και η μοναδική στα 21 τελευταία παιχνίδια της εκεί, όπου έχουν απολογισμό 13 ήττες και 7 ισοπαλίες. Η Sportingbet.gr προσφέρει τον άσο στο 1.40, την ισοπαλία στο 5.00 και το διπλό στο 8.00! Πέντε σερί εντός έδρας G.G. μετρά στην Premier League η Τσέλσι, σημείο που τιμάται στο 1.85! Η άμυνα της Νιούκασλ εκτός; Δεν πείθει... Μαζί με τα περσινά έχει δεχθεί γκολ στα 17 από τα 19 τελευταία!

Ντέρμπι τίτλου στο Τορίνο και η Serie A στις... φλόγες! Γιουβέντους vs Nάπολι και ο νικητής κάνει το μεγάλο βήμα! Σούπερ η παράδοση για τη Μεγάλη Κυρία, μετρά 8 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στα δέκα τελευταία ματς, ενώ τα πέντε από τα έξι συνοδεύτηκαν από Over. Στο 2.20 ο άσος στο 3.20 η ισοπαλία και στο 3.60 το διπλό από τη Sportingbet.gr! Η Γιουβέντους έφτασε τις 14 διαδοχικές νίκες και ξέρει πως με... 15 πάει κορυφή! G.G. και Over οι 8 από τις 11 τελευταίες αναμετρήσεις της Νάπολι, σημεία που προσφέρονται στο 2.00 και το 2.35 αντίστοιχα!

Ποια είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Βundesliga; Η Μπάγερν; Οχι... Η Ντόρτμουντ; Οχι... Στη βαθμολογία των πέντε τελευταίων αγωνιστικών η Στουτγκάρδη είναι στην κορυφή! Για πρώτη φορά στη σεζόν, οι Σουηβοί έκαναν 3 νίκες στη σειρά, ενώ για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια ξεκίνησαν με το απόλυτο στο δεύτερο γύρο! Υποδέχονται τη Χέρτα, ο άσος είναι στο 2.20, η ισοπαλία στο 3.50 και το διπλό στο 3.25! Βέβαια, η ομάδα από το Βερολίνο δεν έχει ηττηθεί στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ραντεβού! Με G.G. έχουν συνδυαστεί τα 7 από τα 8 ματς της Στουτγκάρδης με τον Κράμνι στον πάγκο, σημείο που τιμάται στο 1.65! Παράλληλα, η Χέρτα έχει βρει δίχτυα στα εννέα από τα δέκα τελευταία εκτός έδρας ματς της!

 

Τελευταία Νέα