Κανονικά το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Γιώργος Τσακίρης
Κανονικά το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

bet365

Εξετάστηκαν τα μέτρα ασφαλείας και δεν υπήρξε σκέψη ούτε αναφορά για ενδεχόμενο αναβολής του ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Στις 11.00 έγινε η σύσκεψη ασφαλείας στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός και υπήρχε πολύ ενδιαφέρον εξαιτίας των συλλαλητηρίων των αγροτών στην Αθήνα και υπήρχε ανοικτό το ενδεχόμενο η αστυνομία να μην μπορούσε να αντεπεξέλθει στις ανάγκες του ντέρμπι. Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, κι εξετάστηκαν κανονικά τα μέτρα τα οποία έχουν αποφασιστεί. Η σύσκεψη ξεκίνησε στις 11 και δεν υπήρξε καμία αναφορά ούτε καν συζήτηση περί αναβολής.

Το αν μέχρι τις 19.30 έχουν αλλάξει τα πράγματα και καίγεται κανείς δεν μπορεί να το ξέρει, αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ούτε σαν σκέψη πιθανή αναβολή του αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα